Ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúra: a kényelem felsőfoka

Az ülőgarnitúra vásárlás mindig nagyobb kihívásnak bizonyul, mint amennyire rutin feladatnak gondoljuk azt.

El kell döntenünk, hogy mekkora méretű kanapéra van szükségünk, milyen legyen a színe és a kárpitja, harmonizáljon a nappali stílusával vagy inkább kontrasztos legyen, több elemből álljon vagy csupán egy kanapét szeretnénk a minimalizmus jegyében. Egy szó, mint száz, jobban tesszük, ha alaposan átgondolunk pár részletet és felkészülve vágunk neki az ülőgarnitúra választásnak.

A Baranyák Bútor ülőgarnitúrái minden vásárló igényeit kielégítik. Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson minőségi ülőgarnitúráink közül! Ülőgarnitúráink többsége nagy családok számára is kitűnő választás, hiszen több részes kivitelezésben, fotelek és kanapék kombinálásával biztosítja a család minden tagja számára a komfortos pihenést. Az ággyá alakítható változatok nem csak helyspórolás szempontjából jelenthetnek praktikus választást, de akkor is jó szolgálatot tehetnek, ha váratlanul betoppanó vendéget kell elszállásolnunk.

Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és rendeljen ülőgarnitúráink közül!

Összesen 24 db termék.

Egyedi és designos sarokgarnitúrák

Otthonunk kényelmes kialakítása és berendezése során számos egyedi tényezőt kell figyelembe venni, hiszen nincs két egyforma adottsággal rendelkező helyiség, valamint az ízlésbeli jellemzők is igen változatosak lehetnek, melynek következtében az egyedi igényeknek megfelelő méretekkel és kialakítással rendelkező bútorok ideális választást kínálnak a tömeggyártott darabokkal szemben.

A kellemes otthoni környezet és a kényelmi lehetőségek megteremtéséhez elengedhetetlenek az ülő- és fekvőalkalmatosságok, melyek közül számos szempontból előnyös választást kínálnak a sarok ülőgarnitúrák:

  • A sarok kialakításnak köszönhetően az ülőgarnitúra maximálisan helytakarékos és praktikus lehetőség, amely különböző állásokban rendelhető (jobbos, balos), valamint a méret és az arányok tetszőlegesen alakíthatóak.
  • Szükség esetén számos konstrukciót komfortos vendégággyá alakíthatunk.
  • Dekoratív megoldás a sarokgarnitúra, amely modern designos és klasszikus, elegáns változatokban is elérhető az egyéni igényeknek megfelelően.

Rendezze be otthonát kényelmi igényeinek megfelelően és válasszon esztétikus sarokgarnitúrát a helyiség adottságaihoz illeszkedő kivitelezésben! Tekintse meg weboldalunk széles választékát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A bőr tisztítása

A bőr ülőgarnitúra mindig jó választás, ha azt szeretnénk, hogy az adott helyiség egyszerre legyen stílusos, elegáns, designos és még otthonos is. Egyaránt illik otthonra és hivatalos környezetbe is. Azonban a bőr kárpit szépségénél annak koszolódása a figyelemreméltóbb, ugyanis igen nehéz eltüntetni a foltokat. Nehéz, de nem lehetetlen!

Az első lépés a porszívózás. Ezt nagy teljesítményű, de puha keféjű géppel végezzük, ami eltávolítja a port a pórusokból és lélegzethez juttatja az anyagot. A foltok esetében a kulcs a gyorsaság. Ha bekövetkezett a baleset, minél rövidebb időn belül kezdjük meg a kármentést. Egy puha mosószeres ronggyal és speciális tisztítószerrel tüntessük el, ami beivódott az anyagba. Legjobb a vegyszermentes, bio tisztítószer vagy a speciális bőrtisztító, de semmiképpen sem a hagyományos tisztítószer. Tilos a szilikon és az oldószerek használata, ne használjunk sok vizet és kerüljük az erős dörzsölést is.

Körkörös mozdulatokkal, belülről kifelé haladjunk. A bőr ülőgarnitúra tisztítása mellett a rendszeres ápolás is fontos, erre akár az egyszerű kézkrém is jó lehet, mert puhává teszi a bőrt, így az még hosszú ideig megőrzi szépségét.

Válasszon stílusos bőr ülőgarnitúrát kínálatunkból, és élvezze előnyeit hosszú éveken át!